Onderstellen

 

Wij kunnen u ook voorzien van een stalen, aluminium of RVS onderstel voor uw aquarium. Al onze onderstellen zijn zeer degelijk en voorzien van goede stelpoten. Stalen onderstellen kunnen voorzien worden van een poedercoat of zinklaag. Al onze onderstellen zijn gemaakt om minimaal 3 keer het te dragen gewicht te dragen. Alle onderstellen hebben een betonplex bodemplaat en achterwand (deze achterwand komt tot 20cm van de bovenkant zodat u ruimte heeft voor slangen en kabels) Als u een aquarium en onderstel combinatie besteld dan lijmen wij ook een betonplexplaat onder het aquarium, deze fungeert gelijk als bovenblad van het onderstel.

 

Staal: Voor de meeste onderstellen gebruiken wij staal welke wij laten poedercoaten of verzinken. 

 

RVS: Mocht u behoefte hebben aan een onderstel welke nog roestbestendiger is als een stalen onderstel dan kunnen wij ook een RVS onderstel voor u lassen, deze kunnen wij mocht het nodig zijn ook nog voorzien van een poedercoating.

 

Aluminium: Aluminium onderstellen hebben als voordeel dat ze heel licht zijn en niet kunnen gaan roesten, onze aluminium onderstellen worden met schroefverbinders in elkaar gezet en zijn dus ook demontabel.